Monday, 2018-11-12, 11:05 PM
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Forum » Questions » game wont launch with new patch
game wont launch with new patch
mailbradFecha: Sunday, 2018-08-12, 0:58 AM | Mensaje # 1
Private
Group: User
Message: 6
Reputation: 0
Status: Offline
All my maps are broken,  says "there was an error trying to load the selected map. the map is unavailable corrupted.  How do you fix this?
RilivantFecha: Monday, 2018-08-13, 5:08 AM | Mensaje # 2
Private
Group: Partner
Message: 11
Reputation: 0
Status: Offline
Yep same here, when will this be fixed?
InmortalSiegfriedFecha: Tuesday, 2018-08-14, 6:36 AM | Mensaje # 3
Generalissimo
Group: Admin
Message: 1254
Reputation: 18
Status: Offline

Quote
All my maps are broken,  says "there was an error trying to load the selected map. the map is unavailable corrupted.

Did you can't play any other custom war3 games? or only Hero of The Empire? anyway B version should be playable in the last patch and is ready to download.
predragovictomislavFecha: Tuesday, 2018-08-14, 9:03 AM | Mensaje # 4
Lieutenant colonel
Group: User
Message: 109
Reputation: 5
Status: Offline
Hi there!

Yesterday i was at Blizzard official page, it look like most of custom made maps don't work and some ppls can't even start Warcraft III application with 1.30 patch.
There was "hotfix" like 3 days ago but im not sure if this change anything since players still complain about patch.

link: https://us.battle.net/forums/en/bnet/topic/20767766689?page=9
Forum » Forum » Questions » game wont launch with new patch
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: